Συλλογή μεταλλίων στο Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων 2020 που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Κανήθου Τάσος Καμπούρης στις 7,8 & 9 Φεβρουαρίου για την αποστολή του Fight Club Patras που συμμετείχε με 13 αθλητές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Αναλυτικά την Παρασκευή οι αθλητές Ζιώγας Ανδρέας -57kg Cadets και ο Σταμόπουλος Γιώργος -45kg Cadets κατέκτησαν την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο, να σημειωθεί πως για τον πρώτο αθλητή το σκορ διαμορφώθηκε 14-13 στην εκπνοή του αγώνα και οι δυο όμως πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις. Επάξια αγωνίστηκαν στην πρώτη επίσημη εμφάνιση τούς σε ηλεκτρονικό σύστημα και οι γεννηθέντες το 2009.

Με ένα ακόμα ασημένιο μετάλλιο έληξε και η δεύτερη μέρα των αγώνων  από την αθλήτρια Κρεμμύδα Μάγια στην κατηγορία -63kg Νεανίδων μετά από τρεις δυνατούς αγώνες, χάνοντας στον τελικό στις λεπτομέρειες. Πολύ καλές εμφανίσεις είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές που αγωνιστήκαν αλλά δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το τριήμερο αυτό την τρίτη ημέρα με την αθλήτρια Κρεμμύδα Μάγια να κατακτά μετά το ασημένιο μετάλλιο στις νεανίδες, την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -62kg Γυναικών, αλλά και τον αθλητή Καυκαλιά Νικοβαλάντη να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο πραγματοποιώντας και οι δυο τους εξαιρετικές εμφανίσεις.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή αλλά και στον προπονητή Κωτσόπουλο Μιχάλη για το αγωνιστικό ήθος αλλά και την προσπάθεια ώστε η ομάδα μας να βρίσκεται σταθερά ψηλά με σημαντικές διακρίσεις.

Επόμενος στόχος το 7th Sofia Open στις 7-8 Μαρτίου στην Βουλγαρία.