Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου αναχωρεί η ομάδα του Μαχητικού Συλλόγου ,με σκοπό  την συμμετοχή στο G1 Greece Open που θα πραγματοποιηθεί  στην Χαλκίδα στο Κλειστό Στάδιο Κανήθου, Τάσος Καμπούρης, στις 18 με 20 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια διοργάνωση Παγκόσμιου χαρακτήρα με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Θα αγωνιστούν οι αθλητές Γιαχαλής Νίκος (-54kg Seniors), Φλουσκούνης Χαράλαμπος (-63kg Juniors), Κόσμα Μαριάννα  (-46kg Juniors), Κρεμμύδα Ελπίδα (-51kg Cadets), Αγγελοπούλου Μαριτίνη (-51kg Cadets), Λεβαντή Νεφέλη (+59kg Cadets), Σταθόπουλος Φώτης (-49kg Cadets), Γιαχαλής Γεώργιος (-53kg Cadets), Βάρσος Κωνσταντίνος (-45kg Cadets), Ζιώγας Ανδρέας (-53kg Cadets) και η Διαμαντοπούλου Μαρία (-47kg Cadets).

Ο προπονητής του συλλόγου κύριος Κωτσόπουλος Μιχάλης δηλώνει πως  ύστερα από τις πολύωρες προπονήσεις και την κατάλληλη προετοιμασία οι αθλητές μας είναι έτοιμοι για αυτήν την νέα πρόκληση, στόχος μας είναι οι περισσότερες εμπειρίες αλλά και μια θέση στο βάθρο για τον κάθε έναν.

Καλή επιτυχία Πάτρα, καλή επιτυχία Fight Club.