Το μέλος της Αθλητικής επιτροπής (Λ.Α.Ρ.) του Δήμου Πατρέων και παλιός διεθνής αθλητής Κωτσόπουλος Μιχάλης και επίσημα προπονητής της Εθνικής Ομάδας Εφήβων-Νεανίδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο στην Βοσνία που θα διεξαχθεί στα μέσα του Νοεμβρίου. Ύστερα από τον αγώνα τόσων χρόνων για την διατήρηση του αθλήματος αλλά και του αθλητισμού γενικότερα σε υψηλά επίπεδα ήρθε η ώρα για την ανταμοιβή, να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα από όλα, αυτήν την φόρα για την Ελλάδα μας.

Ο νυν προπονητής του γνωστού πατρινού συλλόγου με το όνομα ¨Μαχητικός Σύλλογος Πάτρας¨  – FIGHT CLUB PATRAS με πληθώρα διακρίσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό μίλησε μαζί μας, χαρακτηρίστηκα αναφέρει:

«Με μεγάλη μου χαρά ενημερώθηκα από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο – Hellenic Taekwondo Federation για την απόφαση της να με εντάξει στην θέση του Ομοσπονδιακού Προπονητή στο προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων 2021 που θα διεξαχθεί στη Βοσνία από 12-15 Νοεμβρίου. Είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για ένα επιστέγασμα όλης αυτής της σχέσης και των προσπαθειών τόσο σε Συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, που έχει υπάρξει όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Διοίκηση της Ομοσπονδίας και σε όσους συνέβαλαν στην απόφαση αυτή, αλλά και για την ιδιαίτερη τιμή που μου έκαναν.
Δεσμεύομαι ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης, προσφέροντας τα μέγιστα ώστε όλοι μαζί, να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά τις διακρίσεις της Εθνικής μας ομάδας στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.»

Το Δ.Σ. εύχεται στον κ.Κωτσόπουλο  αλλά και στην αποστολή της  Ελλάδας μας, κάθε επιτυχία.