Μια μεγάλη βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τα δύο FIGHT CLUB της πόλης με επιδείξεις και πολλές εκπλήξεις για όσους παραβρέθηκαν σε αυτή την μεγάλη βραδιά την 24η Ιουνίου 2022.
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα της μετά covid εποχής που πήγε τον αθλητισμό πολύ πίσω. Έχουμε μάθει όλοι εμείς στην οικογένεια του “Μαχητικού Συλλόγου Πάτρας” να ενωνόμαστε και να γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί.
Έτσι από τον Σεπτέμβρη το FIGHT CLUB PATRAS A.C. θα είναι σε “νέο σπίτι” εφόσον πάντα για εμάς γνώμονας είναι το παιδί και οι ανάγκες του.
Το νέο κτήριο 670 τ.μ. που θα στεγάζονται τα “όνειρα” μας για την καινούργια χρονιά θα βρίσκετε στην Διομείας 31 & Ακρωτηρίου (ευθεία στο Κουρδιστό Πορτοκάλι) κοντά στα Τ.Ε.Ι. Σε ένα υπερσύγχρονο χώρο διαμορφωμένο και εξοπλισμένο κατάλληλα για κάθε άθλημα ξεχωριστά.
Μια επιτυχημένη χρόνια κλείνει με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό μια νέα χρονιά ξεκινάει από Σεπτέμβριο, σας περιμένουμε όλους-ες να γίνετε κομμάτι της “νέας ιστορίας”μας.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους του μαθητές της DEMO TEAM για την καταπληκτική εμφάνιση που παρουσίασαν στις επιδείξεις για ακόμη μια φορά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το team προπονητών της ομάδας μας που είναι δίπλα μας και που που χωρίς αυτούς όλα θα ήταν πιο δύσκολα.🙏