ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 1o INTERCLUB BOXING SPARRING

Μεγάλη συμμέτοχη είχε το 1ο Interclub Boxing Sparring που διοργάνωσε ο Μαχητικός Σύλλογος Πάτρας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (Ε.Ο.Π.) την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου. Επρόκειτο για την πρώτη επίσημη διοργάνωση του συλλόγου, η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Την προσπάθεια αυτή στήριξαν με την συμμετοχή τους οι παρακάτω σύλλογοι, ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, Ε.Α.Π., ΑΜΥΝΑ, ΠΥΓΜΗ και  JIMMY’S SCHOOL, μαζί με τους αθλητές του Μαχητικού Συλλόγου αγωνίστηκαν σύνολο 70 αθλητές. Οι προπονητές με τους αθλητές τους βοήθησαν με την παρουσία τους την ουσία αυτής της διοργάνωσης, την απόκτηση πολύτιμων εμπειριών, σε ένα άκρως φιλικό κλίμα.

Διαιτητής των αγώνων ήταν ο κύριος Καούρης Γεώργιος, ένας άνθρωπος με τεράστια εμπειρία αγώνων καθώς έχει υπάρξει διαιτητής και σε ολυμπιακούς αγώνες. Καθόλη την διάρκεια των αγώνων υπήρχε γιατρός στο χώρο, αλλά δεν χρειάστηκε η παρέμβαση του.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Αθανασόπουλος Δημήτρης και οι προπονητές κύριοι Καραλής Άκης και Κωτσόπουλος Μιχάλης έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, και ευχαριστούν θερμά όλους όσους βρέθηκαν εκεί και με το χειροκρότημα τους έδωσαν περισσότερη δύναμη στα παιδιά που αγωνιστήκαν.