Νικητές γύρισαν οι αθλητές του Μαχητικού Συλλόγου με την επίτευξη του στόχου, άγγιξαν την απόλυτη επιτυχία κατακτώντας 8 μετάλλια, τοποθετώντας τον σύλλογο στην 2η θέση στην γενική κατάταξη κατακτώντας και το κύπελλο.  Ύστερα από πολλούς μήνες αδράνειας για όλα τα αθλήματα, λόγω του κορωνοίου η ομάδα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ταξίδεψε στην Αλβανία και συγκεκριμένα στα Τίρανα ,όπου συμμετείχε στο  9th Top Tirana Open που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Έδωσε ηχηρό παρόν κερδίζοντας τις εντυπώσεις  με επιτυχίες και μετάλλια που κατέκτησαν στις δύσκολες κατηγορίες Εφήβων/Νεανίδων  αλλά και Ανδρών σε όλες τις κατηγορίες βάρους που αγωνίστηκαν, καταφέρνοντας το απροσδόκητο 8 στα 8.

Αναλυτικά:

2 Χρυσά μετάλλια για τον Σταθόπουλο Φώτη στα -59kg junior και την Λεβαντη Νεφέλη στα +68kg junior

 3 Ασημένια μετάλλια για τους Βάρσο Κων/νο  στα -55kg junior, Ζιώγα Ανδρέα στα -78kg junior και Πετρόπουλο Βλάση στα -68kg senior καθώς

 3 Χάλκινα μετάλλια για τους Δημόπουλο Θεόδωρο στα -73kg junior, Γιαχαλή Γεώργιο στα -59kg junior και  Μαραντίδη Χρήστο στα +78kg junior.

Δυνατή αρχή για τον σύλλογο, με τον επόμενο στόχο τα Πανελληνιά Νέων Ανδρών/Νέων Γυναικών & Παίδων/Κορασίδων που θα πραγματοποιηθούν στην Χαλκίδα.