Πολυπληθή η ομάδα του Μαχητικού Συλλόγου Πάτρας αναχώρησε από την Πάτρα σήμερα με προορισμό την Αθήνα και συγκεκριμένα το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας όπου θα λάβει χώρα το Πανελλήνιο Κύπελλο «Κωνσταντίνος Θωμαΐδης» στις 7-8 και 9 Απριλίου 2023.

Οι 22 αθλητές του συλλόγου, όλων των κατηγοριών και ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κάποιοι από αυτούς για πρώτη φόρα την εμπειρία των αγώνων ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με ηλεκτρονικούς θώρακες σε μια διοργάνωση  με συμμετοχή 1663 αθλητών.

Αναλυτικά θα αγωνιστούν οι Αξιώτης Ανδρέας, Κοντογεωργακόπουλος Ανδρέας, Κωτσόπουλος Δημήτρης, Δανιήλ Μαρία, Δούβρη Ελισάβετ, Γκλαβάς Νικόλαος, Αγγελής Κάρολος, Ζιώγας Δημήτρης, Στρεκλα Ελεονώρα Μαρία, Στρέκλα Δάφνη Μαρία, Γιαννοπούλου Μαρία, Αγγελής Ερρίκος, Τραγότσαλου Αναστασία, Δημακόπουλος Σεραφείμ, Κακαφώνης Δημήτρης, Δανιήλ Αγγελική, Διαμαντοπούλου Σοφία, Ανδρουτσοπούλου Χριστίνα, Μπέτση Ναταλία, Λαζανάς Γιώργος, Σκαμπαρδώνης Αλέξης και Παντελής Νικόλαος.

Την ομάδα συνοδεύουν οι προπονητές του συλλόγου Κωτσόπουλος Μιχάλης και Κοκκότης Παναγιώτης. Καλή επιτυχία σε όλη την αποστολή.