Μάιος 2000..

Ο πατρινός αθλητής Κωτσόπουλος Μιχάλης, ως μέλος της Εθνικής ομάδας Ταεκβοντό, νυν προπονητής του συλλόγου FIGHT CLUB PATRAS, κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών.

Μάιος 2024..

Ο Φλουσκούνης Χαράλαμπος ισοφαρίζει και επιτυγχάνει την ίδια διάκριση, κατακτώντας και αυτός με την σειρά του το Χάλκινο Μετάλλιο πριν από μια εβδομάδα στην Σερβία, όπως τότε ο δάσκαλος του πίσω στο 2000, στην Ελλάδα.

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται έπειτα από 24 ολόκληρα χρόνια, για ακόμα έναν ‘πατρινό αθλητή’ που μεγάλωσε μέσα στην αθλητική οικογένεια του συλλόγου μας, από την ηλικία των 4 ετών και ενηλικιώθηκε για 16 ολόκληρα χρόνια, με πολλές συμμετοχές με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας αλλά και με πολλές διεθνείς διακρίσεις στο ενεργητικό του. Αλλά η πιο σημαντική ως τώρα η κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας έτσι την μεγάλη επιτυχία του τέως προπονητή του.

Τύχη, συγκυρία, πάθος, αξία ;

Πως να το αναλογιστεί κανείς;

Ένα είναι σίγουρο, οι “βάσεις” για μια τέτοια διάκριση είχαν σίγουρα μπει.

Μια μικρή ιστορική αναδρομή για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί. Διότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς από εκεί που ξεκίνησες…ως Fightaki.

O προπονητής του συλλόγου μας Κωτσόπουλος Μιχάλης, το υπόλοιπο προπονητικό team και οι αθλητές μας, συγχαίρουμε τον αθλητή Φλουσκούνη Χαράλαμπο, μέλος της ομάδας μας επί σειρά ετών, για αυτή την τόσο σημαντική Ευρωπαϊκή διάκριση στην ανώτερη κατηγορία των Ανδρών, και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία στις νέες εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.