Με χαμόγελα και πολλά μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του Fight Club Patras, ύστερα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν όλοι οι αθλητές στους αγώνες που έλαβαν χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά στις 21-24 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών/Νέων Γυναικών U21 ο αθλητής  Φλουσκούνης Χαράλαμπος στην κατηγορία -63kg, κατέκτησε την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο έπειτα από πέντε απαιτητικούς αγώνες, παίρνοντας τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος. Στο ίδιο πρωτάθλημα κατέκτησαν την πέμπτη θέση οι Γιαχαλής Νικόλαος στην κατηγορία -54kg και η Κρεμμύδα Μαρία στην κατηγορία -62kg.

Την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια Αγγελοπούλου Μαριτίνη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων, στην κατηγορία των -51kg πραγματοποιώντας άψογη εμφάνιση μετά από πέντε δυνατούς αγώνες, την πέμπτη θέση επίσης κατέκτησε η Λεβαντή Νεφέλη στην κατηγορία των +59kg.

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και τις τελευταίες μέρες των αγώνων στο Πανελλήνιο Κύπελλο με την αθλήτρια Κοσμά Μαριάννα -46kg  j/f να κατακτά την δεύτερη θέση και το Ασημένιο μετάλλιο, καθώς και τους Γιαννοπούλου Γεωργία -46kg j/f και Σταμόπουλο Γεώργιο -45kg c/m 07-08  να καταλαμβάνουν την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο, δυο ακόμα πέμπτες θέσεις προστέθηκαν από τις αθλήτριες Στρέκλα Ελεονώρα-Μαρία και Στρέκλα Δάφνη-Μαρία στην κατηγορία των -37kg c/m 07/08.

Ο προπονητής Κωτσόπουλος Μιχάλης δήλωσε πως αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, γιατί όλοι βρέθηκαν κερδισμένοι με μετάλλιο η χωρίς, γεμίζοντας  πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.