Δυνατό παρόν έδωσε η ομάδα του Μαχητικού Συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Νέων Ανδρών/Νέων Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα στις 8-9 Ιουλίου, από την πρώτη κιόλας ημέρα ήρθε το 1ο  Μετάλλιο στην κατηγορία -73kg Νέων Γυναικών, Χάλκινο μετάλλιο από την Λεβαντή Νεφέλη που έπαιξε στα ημιτελικά χάνοντας στον “χρυσό πόντο” στην εκπνοή του τέταρτου γύρου, παίζοντας και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση παρά το γεγονός ότι ήταν από τις πιο μικρές στην κατηγορία ηλικιακά γεννημένη το  2005.

Την 2η ημέρα προστέθηκαν δυο ακόμη μετάλλια από τον Φλουσκούνη Χαράλαμπο στην κατηγορία των – 74kg ο οποίος κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και στους 4 αγώνες που αγωνίστηκε, κερδίζοντας και δείχνοντας, ότι είναι ξανά παρόν για μεγάλες διοργανώσεις έπειτα από δύο χρόνια απραξίας λόγω της περιόδου Covid . Αξίζει να σημειωθεί ότι με το Χρυσό μετάλλιο εξασφάλισε την θέση του στην Εθνική ομάδα Νέων – Ανδρών που θα διεξαχθεί στο Ταλίν της Εσθονίας στα τέλη Αυγούστου. Τέλος ο αθλητής μας Μαραντίδης Χρήστος κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -87kg Νέων Ανδρών.

Με αυτό τον τρόπο έκλεισε και η δεύτερη μέρα του Πανελλήνιου Προκριματικού Πρωταθλήματος Νέων U-21 με εξαιρετικές παρουσίες για την αγωνιστική ομάδα μας καθώς κατακτήσαμε συνολικά τρία μετάλλια 1 Χρυσό και 2 Χάλκινα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για την συμμετοχή τους και την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε ανάλογη και καλύτερη συνέχεια στο μέλλον.