Μετά από ένα 5ημερο εξαντλητικό και δύσκολο τουρνουά με συμμετοχή 2500 αθλητών από 63 κράτη ο αθλητής μας Φλουσκουνης Χαράλαμπος κατέκτησε την
# θέση στην κατηγορία -59 κιλα Εφηβων πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ξεκινώντας και κερδίζοντας στο πρώτο αγώνα τον πολύ καλό Ισπανό Fernandez (National team) με μεγάλη διαφορά.
Στο δεύτερο αγώνα νίκη μετά από μεγάλη πίεση με τον Τουρκο Kuluk Kemal (National team). Φθανοντας στον αγωνα για τα μετάλλια δεν τα κατάφερε χάνοντας στα προ-ιμιτελικα από τον φετινό #Παγκοσμιο Πρωταθλητή Alexander Dzhordshev στο τρίτο αγωνα παρόλο που βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ στο πρώτο γύρο.
Να σημειωθεί οτι ο συγκεκριμένος αθλητής πήρε και το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία.
Αναλυτικα τα σκορ:
Fernandez Acro 🇪🇸 23-6
Kuluk Kemal 🇹🇷 26-11
Alexander Dzhordshev 🇧🇬 13-8

Μεσα σε αυτό το 5ήμερο δύσκολο τουρνουά δεν προχωρήσαμε στην κατάκτηση κάποιου μεταλλίου.
Σε μια από τις πιο απαιτητικές κατηγορίες των Εφηβων είχαμε μια πολύ δύσκολη κλήρωση για ακόμη μια φορά, δεν πειράζει όμως, κρατάμε την πολύ καλή εικόνα και τις πολύτιμες εμπειρίες που λάβαμε από μια τόσο σημαντική και άρτια διοργάνωση και προχωράμε μπροστά!
Συγχαρητήρια και στους #πέντε αθλητές μου που αγωνιστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στους Εφήβους και στις Νεανιδες χάνοντας στο πρώτο η και στο δεύτερο αγώνα δεν έχει σημασία.
Τελειώνοντας θα ήθελα να δώσω επίσης
συγχαρητήρια και σε όσα Ελληνόπουλα ανέβηκαν στο βάθρο…αλλα και στους συναδέλφους που παλέψαμε αυτές τις μέρες με όλα αυτά τα “τέρατα” Παγκόσμιου επιπέδου στο άθλημα μάς σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.
Ευχαριστω επίσης και όλους τους φίλους και τους γνωστούς για την υποστήριξη της ομάδας μας με τα μυνηματα σας τόσο στο προσωπικό προφίλ στο fb και messenger όσο και στην σελίδα της ομαδας #FCP

Nα είστε όλοι καλά!!!