Σε ένα κατάμεστο γήπεδο έλαβε χώρα το 9ο Friendship Games Ταεκβοντο, η συνήθεια που έγινε λατρεία για τους μικρούς αθλητές που συμμετέχουν κάθε χρόνο σε αυτή την διοργάνωση, μιας και είναι μια ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεσθε.

Η ‘’γιορτή’’ αυτή πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Στάδιο Ροϊτίκων με πλήθος αθλητών από διαφορές ομάδες της περιοχής και όχι μόνο, υστέρα από την θετική απάντηση στο κάλεσμα του Fight Club Patras και του προπονητή κύριου Κωτσόπουλου Μιχάλη για την συμμετοχή τους, το πρωί της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου το γήπεδο γέμισε παιδικές φωνές και όταν οι αγώνες ξεκίνησαν όλοι ήταν στη θέση τους να ζήσουν αυτήν την μοναδική εμπειρία.

Είναι σημαντική η συμμέτοχη των αθλητών σε τέτοιου είδους διοργανώσεις καθώς μιλάμε για ηλικίες 2007-2013 , μέσα στους οποίους κάποιοι κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση σε αγώνες. Όλο αυτό που έζησαν εκεί είναι ακόμα ένας λόγος να αγαπήσουν το άθλημα που επέλεξαν να υπηρετήσουν.

Για τον σύλλογο μας αγωνιστήκαν 45 αθλητές , και διπλά τους εκτός από τον προπονητή τους ήταν αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας ώστε να τους εμψυχώσουν στο ξεκίνημα τους αυτό.

Αξίζει να ευχαριστήσουμε όλους τους προπονητές τους βοηθούς τους αθλητές αλλά και τους γονείς για την παρουσία τους και την στήριξη τους.