Στις αρχές κάθε νέου χρόνου ο σύλλογος μας καλωσορίζει την καινούρια χρονιά με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, έτσι και φέτος το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιανουαρίου πραγματοποίησε για 13η σεζόν την καθιερωμένη εκδήλωση,  παρουσία των αθλητών όλων των τμημάτων (Taekwondo – Boxing –Kick Boxing-Ρυθμικής Γυμναστικής), των δασκάλων, των γονέων  καθώς και αξιόλογων ανθρώπων.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο  κύριος Αθανασόπουλος Ανδρέας αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού, ο κύριος Αργυρατος Αργύριος μέλος  της αθλητικής επιτροπής του δήμου Πατρεων, παρών ήταν βέβαια και  ο πρόεδρος της σχολής μας κύριος Αθανασόπουλος Δημήτρης, καθώς και οι χορηγοί του συλλόγου μας κύριος Λαλιώτης Μιχάλης ‘’Αχαϊκό Χωριάτικο’’ , οι κύριοι Σκούτας Βασίλης και Γιώργος ‘’Coffee Brands, Δημοκρατίας 23’’, όπως και δημοσιογράφοι τοπικών εφημερίδων.

Ο σύλλογος  αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και τις επιτυχίες των αθλητών που ξεχώρισαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με τις επιδόσεις τους προχώρησε σε βραβεύσεις αυτών, για τις διακρίσεις τους για το 2017.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται σε όλους μια δημιουργική χρονιά, και ευχαριστεί όλους όσους με την παρουσία και την υποστήριξη τους τιμάνε τη πορεία και τη προσπάθεια που καταβάλλει η σχολή, προκειμένου να μυήσει μικρούς και μεγάλους στον χώρο του αθλητισμού.