Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική σεζόν για το team του Fight club Patras,όπου αναχώρησε την περασμένη Πέμπτη με 5 αθλητές και τον προπονητή τους κύριο Κωτσόπουλο Μιχάλη, για την Αθήνα με σκοπό να συμμετάσχουν στο 2th Acropolis Cup, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας το τριήμερο 16-17-18 Ιουνίου.

Δυο χρυσά και δυο χάλκινα μετάλλια είναι ο  απολογισμός των πέντε αθλητών που αγωνίστηκαν, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, καταφέρνοντας το 4 στα 5. Πιο αναλυτικά, χρυσό κατέκτησε ο Σταμίρης Κων/νος στα -68κιλά/Ανδρών καθώς και ο Γιαχαλής Νικόλαος στα -51 κιλά/Εφήβων, τα δυο χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν ο Φλουσκούνης Χαράλαμπος στα -53 κιλά/Παίδων και η Λοη Ελένη στα -46 κιλά/Νεανίδων. Ο Παπαναγιώτου Σπύρος στα -55 κιλά/Εφήβων, δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, καθώς κέρδισε τον πρώτο αγώνα, χάνοντας όμως στον δεύτερο έμεινε στην πέμπτη θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές αγωνιστήκαν στο υψηλό επίπεδο στις ‘’μαύρες’’ ζώνες.

Οι επιτυχίες αυτής της σεζόν θα ‘’σφραγιστούν’’ με τον καλύτερο τρόπο στην μεγάλη γιορτή που ετοιμάζει ο πρωταθλητής σύλλογος της Πάτρας σε συνεργασία με το Motion Revolution την Δευτέρα 26 Ιουνίου στον πολυχώρο ‘’Φάρος εν Πάτραις’’.