Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της αγωνιστικής μας ομάδας με την συμμετοχή τριών εκ των αθλητών μας και συγκεκριμένα  των: Γιαχάλης Νικόλαος, Φλουσκούνης Χαράλαμπος, Κρεμμύδα Μάγια στο διεθνές camp που έλαβε χώρα στην Κυπαρισσία και συγκεκριμένα στο κλειστό στάδιο 27/07 με 02/08 κατευθυνόμενο από καταξιωμένους αθλητές του χώρου και συγκεκριμένα τον ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή Bahri Tanrikulu η επίσης παγκόσμια πρωταθλήτρια Nur Tatar ο καταξιωμένος Mehran Askari η τρεις φορές Ολυμπιονίκης Jades Jones και ο προπονητής της Paul Green.

Στο camp διεξήχθησαν πολλά sparring με αθλητές από όλη την Ελλάδα και διδάχτηκαν τεχνικές υψηλού επιπέδου και με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Την αποστολή μας συνόδεψε ο προπονητής του συλλόγου Μιχάλης Κωτσόπουλος ο οποίος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και εικόνα των αθλητών του. 

Στο επόμενο διάστημα, θα υπάρξει περίοδος ξεκούρασης για τους αθλητές μας οι οποίοι θα επανέλθουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους με το το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας στο camp στο Καρπενήσι 20/08 έως 25/08 και στην συνέχεια στο camp στα Τρίκαλα 26/08 έως 31/08 . 

Το Δ.Σ ευχαριστεί τον χορηγό  axaikoxoriatiko και των κύριων Λαλιώτη που είναι πάντα δίπλα στους αθλητές μας και εύχεται στα μέλη του καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση. Το ραντεβού μας ανανεώνεται για 02/09 Δευτέρα όπου θα ανοίξουν οι «πύλες του συλλόγου» για τις εγγραφές του νέου έτους