Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογος μας αναλαμβάνει την συνδιοργάνωση και την διεκπεραίωση  των πιο σημαντικών πρωταθλημάτων στην πόλη μας. Συγκεκριμένα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων που θα διεξαχθεί το τριήμερο 9-11 Μαρτίου στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» στη περιοχή Μποζαίτικα Πάτρας. Όλα είναι έτοιμα για την μεγαλύτερη διοργάνωση ΤαεΚβοΝτο που ανοίγει τις πύλες της τη προσεχή Παρασκευή με συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από περίπου 400 σωματεία από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο Μαχητικός σύλλογος θα δώσει δυνατό παρών με την αφρόκρεμα των αθλητών, θα συμμετάσχει με 9 αθλητές  στις κατηγορίες Ανδρών και Έφηβων/Νεανίδων. Θα αγωνιστούν οι Σταμίρης Κων/νος, Φλουσκούνης Χαράλαμπος, Κρεμμύδα Μάγια, Γιαχαλής Νικόλαος, Λοη Ελένη, Καυκαλιάς Νικοβαλάντης, Παπαναγιώτου Σπύρος, Τσουρή Ασημίνα και ο Δημόπουλος Χρήστος.

Οι αθλητές θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ένας λόγος παραπάνω πως θα αγωνιστούν στην πόλη τους και θα έχουν δίπλα τους συγγενείς και φίλους να τους στηρίζουν στις κερκίδες. Το θέαμα και ο συναγωνισμός είναι στοιχεία απόλυτα εξασφαλισμένα σε αυτήν την διοργάνωση χάρις στο υψηλό επίπεδο των πρωταγωνιστών σε όλες τις κατηγορίες σωματικού βάρους.

Καλή επιτυχία στην Πάτρα, καλή επιτυχία στο Fight Club.