Επιτυχίες για τον Μαχητικό Σύλλογο Πάτρας που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων  που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων  το τριήμερο που πέρασε (23-26 Νοεμβρίου).

Δεύτερη καταπληκτική εμφάνιση για την αθλήτρια Κρεμμύδα Μαρία, μετά το G1 της προηγούμενης εβδομάδας στην Αθήνα και το χάλκινο μετάλλιο, ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα χρυσό αυτή φορά, μετά από 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η αθλήτρια του Μαχητικού Συλλόγου Πάτρας στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία -59 κιλών κορασίδων εξασφαλίζοντας έτσι και την μοριοδότηση για τις εξετάσεις.

Πολύ καλές παρουσίες πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές , κερδίζοντας δυο και τρεις αγώνες φτάνοντας στην πεντάδα αλλά δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στα μετάλλια , αξίζει να σημειωθεί πως κάποιοι αθλητές έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Με την ίδια θέληση και το ίδιο πάθος συνεχίζουμε κατακτώντας έναν έναν στόχο την φορά. Επόμενος στόχος το 8th Hereya Open 2017 στην Βουλγαρία.