Την καλύτερη αρχή για την νέα σεζόν έκανε η ομάδα του Fight Club Patras το περασμένο σαββατοκύριακο, όπου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων για το έτος 2017. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Χαλκίδα στο Αθλητικό Κέντρο Καθήνου «Τάσος Καμπούρης».

Δυο ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Γιαχαλής Νικόλαος στα -51 κιλά και ο Σταμίρης Κων/νος στα -68 κιλά, υστέρα από εξαιρετικούς αγώνες, ο πρώτος παίζοντας με τραυματισμένο πόδι στον τελευταίο αγώνα και ο δεύτερος χάνοντας στον τελευταίο αγώνα με σκορ 15-13.

O Παπαναγιώτου Σπύρος στα -57 κιλά, κέρδισε τον πρώτο αγώνα, αλλά έχασε στον δεύτερο πραγματοποιώντας πάρα πολύ καλή εμφάνιση έπειτα από δύο χρόνια απουσίας λόγω σοβαρού τραυματισμού. Η Λόη Ελένη στα -46 κιλά δεν τα κατάφερε χάνοντας στον πρώτο αγώνα με διαφορά ενός πόντου στα τελευταία δευτερόλεπτα του τρίτου γύρου. Ο Καυκαλιάς Νικοβαλάντης στα -78 κιλά έκανε το ντεμπούτο του στο Πανελλήνιο Εφήβων, δεν τα κατάφερε όμως χάνοντας στον πρώτο αγώνα λόγο απειρίας. Ο Λαλιώτης Παναγιώτης και η Τσουρή Ασημίνα που ενώ είχαν δηλωθεί αρχικά στην ομάδα δεν αγωνίστηκαν λόγω ασθενείας .

Μια δυνατή σεζόν ξεκίνησε για τον Μαχητικό Σύλλογο Πάτρας, επόμενος στόχος το παγκόσμιο διεθνές τουρνουά στο Βελιγράδι.