Για τέταρτη συνεχόμενη φορά, πραγματοποιήθηκε το  Friendship Games Kids, το πρωί της Κυριακής  27 Μαρτίου 2016, στο Κλειστό στάδιο Ροϊτίκων στην Πάτρα. Στη διοργάνωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πατρεων Πελετίδης  Κων/νος καθώς και ο σύμβουλος του σε θέματα αθλητισμού κύριος Πετρόπουλος Τάκης.

Μια άρτια διοργάνωση που για ακόμα μια φορά είχε απόλυτη επιτυχία.  Όπως και τις προηγούμενες φορές η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη καθώς και των αθλητών που αγωνίστηκαν.

Έδωσαν το παρών 27 σωματεία, εκ των οποίων αγωνίστηκαν 550 αθλητές συνολικά. Τα σωματεία που πήραν μέρος ήταν τα εξής: Fight Club Πάτρας, Κίνηση Πάτρας, Καλαμάτας, Ελευσίνας, Κυπαρισσίας, Πυγμή Παναιτωλιου, TKD Αγρινίου, Αγωγή Πατρών, Αιγίου Στρατων, Απόλλων Πρέβεζας, Αρίων, Αστραπή Πατρών , Βασιλεία Πατρών, Δωριείς, Έκρηξη Πατρών, Λέων, Νέας Αμπλιανης Λαμίας, Παμμαχοι Ιτέας, Παυσανίας Αιγίου, Σπάρτακος Αμαλιάδας, Κένταυρος Αστακού, Κορινθίας, Πέλοψ, Δόξα, Δύναμη, Ιόνιος,Glory Club Kavvadias.

Το «Μαχητικό Κλαμπ» συμμετείχε με 55 αθλητές όλων των ηλικιών και των τμημάτων Tae Kwon Do. Ο προπονητής του συλλόγου κύριος Κοτσόπουλος Μιχάλης  έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοση των μικρών του αθλητών. Άλλα και οι ίδιοι οι αθλητές γέμισαν εμπειρίες καθώς αυτή η διοργάνωση τους μυεί στον κόσμο των αγώνων του αθλήματος, καθώς κάποιοι έκαναν τα πρώτα τους βήματα σε αγώνες με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες.

Ένα μεγάλο μπράβο στους μικρούς της ομάδας μας άλλα και στον δάσκαλο τους για την πολλή καλή εικόνα που παρουσίασαν.